Вбили пострілами у голову: Подробиці ліквідації родини колаборантів у Бердянську

Так званого "заступника голови" окупаційної адміністрації Бердянська Олега Бойка знайшли вбитим у гаражі з двома вогнепальними пораненнями - в ногу та голову. Його дружину, яка теж співпрацювала із загарбниками, знайшли з вогнепальним в голову. Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости", передають Патріоти України.

"На місці злочину було виявлено два тіла – жіноче та чоловіче. Жіноче тіло було знайдене в тій стороні (неподалів гаража – ред.) на лівому боці з вогнепальним пораненням у голову. Також було знайдено тіло чоловіка, що перебувало у гаражі. У нього – два вогнепальні поранення в ногу та вогнепальне поранення в голову", - розповів пропагандистам представник окупантів.

На місці подвійного вбивства знайшли 6 гільз 9-мм. Як зазначають пропагандисти, їх, ймовірно, випустили з пістолета Макарова. За словами свідків, постріли були глухими. Пістолет міг бути з глушником.

Так звані "слідчі" розглядають кілька версій убивства, зокрема "замовлення на вбивство від київської влади та діяльність ДРГ".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...