Вбив понад 80 жінок: Російський маніяк-міліціонер захотів на війну в Україну, але не взимку

Ангарський маніяк Михайло Попков, який убив понад 80 жінок, заявив про бажання відправиться воювати проти України. Його називають найкривавішим серійним вбивцею в сучасній Росії. У коментарі виданню "Вести Іркутськ" він заявив, що "мріє потрапити в армію". При цьому, він не хоче їхати на війну взимку через холод, передають Патріоти України.

"Якщо я скажу, що в мене є таке бажання, це не зовсім щиро буде. Все-таки тому, що це не комп'ютерна гра й не художня книжка. А якщо реально виходити, об'єктивно, чесно, протягнути б ще січень-лютий, самі морози. Для мене морози - гірше. Я б, може, навіть не замислюючись погодився", - сказав Попков.

Засуджений до довічного ув'язнення вбивця сумнівається, що йому запропонують можливість стати гарматним м'ясом для російської влади.

Нагадаємо, в 2015 році суд Іркутської області засудив Попкова до довічного ув'язнення за 22 вбивства і два замахи. У січні 2017-го стало відомо, що Попков зізнався ще в 59 вбивствах і одному замаху. Вбивцю не могли зловити 20 років. Після затримання в 2012 році він розповів, що підбирав на своїй, а іноді й на службовій машині жінок. Якщо вони були нетверезі або їхня поведінка йому не подобалося, він відвозив їх на околицю міста і там вбивав.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...