"Вбивают клин!": У Росії комуністи несподівано збунтувалися проти пропаган**нів Путіна через Україну

У Комуністичній партії РФ розкритикували російських пропагандистів Ольгу Скабєєву, Євгена Попова і Володимир Соловйова через необ'єктивну оцінку подій в Україні й ненависть до країни. Про це йдеться в колонці, розміщеній на сайті московського міськкому Компартії і опублікованій у газеті "Правда", передають Патріоти України.

"Біда не в тому, що основні політичні токшоу на головному державному телеканалі Росії все більше перетворюються на "вечірку для своїх" із практично незмінним складом учасників. Біда в тому, що їхній зміст немов би цілеспрямовано стає все більш антиукраїнським, щоб ще сильніше відштовхнути один від одного наші народи", – заявили в КПРФ.

Комуністи також вважають, що Соловйов "навмисно запрошує до своєї програми гостей, які "вбивають клин "між народами Росії і України". У КПРФ додали, що така поведінка ставить під загрозу "можливе примирення двох країн, відносини між якими останнім часом помітно покращилися". Скабєєву і Попова в КПРФ звинуватили в занадто агресивній антиукранскій риториці. Заяви пропагандистки про те, що Росія буде "брати Україну" в партії назвали неприпустимими.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...