Вбивство Шеремета: У Авакова розсипається справа проти Юлії Кузьменко - адвокат доказово спростував один з головних доводів, через котрий арештували його клієнтку

 Підозрювана у вбивстві Павла Шеремета Юлія Кузьменко на суді (фото: РБК-Україна)

Оприлюднена перед судом справа про вбивство журналіста Павла Шеремета через три роки розслідування сотнями співробітників МВС та залучених експертів обростає новими нестиковками, зазначають Патріоти України.

Як відомо, у МВС заявили про те, що до загибелі журналіста причетні п'ятеро осіб, серед яких медики, волонтери, добровольці АТО. Юлію Кузьменко, завідуючу відділенням дитячої кардіології і кардіохірургії в "Охматдиті" назвали "закладницею" і відправили в СІЗО на 60 діб.

Адвокат підозрюваної Владислав Добош в Facebook опублікував скріни листування, які можуть довести, що телефон Кузьменко був увімкнений в добу, коли сталося вбивство журналіста. Нагадаємо, той факт, що телефони підозрюваних були неактивними протягом доби 20 липня 2016 року посилив підозри правоохоронців до їх причетності до гучного вбивства.

Кузьменко написала про це у соцмережах, на що Антоненко відреагував проханням стати свідком.

"Після того довго Юля не бачила Riffmaster, і ще кілька разів зустрілися з волонтерській роботі. І все!" - підкреслив Добош.

Вбивство Шеремета (скрін: facebook.com/VadyslavDobosh)

У той же час, в соцмережах зберігся пост, на якому Антоненко після концерту 21 липня 2016-го (на наступний день після вбивства Шеремета) відображений на фото з сином Кузьменко. А в квітні 2016-го Riffmaster коментував пост Кузьменко.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...