Вбивство волонтера Артема Мірошниченка: Як двоє малолітніх покидьків "руского міра" знущались над потерпілим, котрий вже не мог чинити їм супротив (відео)

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією журналіста та екс-прокурора з Луганську Сергія Іванова, зроблене на основі запису, котрій йому вдалося роздобути у правоохоронців, і котрі напередодні були пред’явлені в суді як один з доказів звинувачення.

"Вчора Донецький апеляційний суд арештував без права внесення застави неповнолітнього Миколу Барабаша, який підозрюється в заподіянні волонтеру з м. Бахмут Артему Мирошниченку тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Спільник Барабаша, також неповнолітній Олександр Баришко, який має умовний строк за грабіж, перебуває під вартою без права внесення застави.

Цей злочин набув широкого резонансу в суспільстві, з'явилися низка версій щодо його мотивів, у т.ч. версія щодо конфлітку на ґрунті мови. Я не бачив матеріалів кримінального провадження, тому не хочу робити висновку за слідство. Але мені вдалося отримати відео з камери спостереження, яка зафіксувала момент скоєння злочину.

Судячи з усього, окрім заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, має місце також грабіж або навіть розбій. Також відео спростовує версію Баришка, що він начебто не чіпав Артема. Я умисно публікую його, аби ніхто не мав ілюзій щодо обставин злочину.

Сподіваюсь, слідство буде проведено якісно та оперативно, а суд постановить максимально суворий вирок злочинцям. Українське суспільтство уважно стежитимемо за цим."

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...