Вбивці Путіна заплатили за безневинну кров: HIMARS знищив С-400 "Тріумф", яким російські загарбники вдарили по піцерії в Краматорську (фотофакти)

Українські військові знищили на Донбасі зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф", з якого російські військові вдарили по кафе в Краматорську ввечері 27 червня. Про це повідомило в Telegram Оперативне командування "Північ".

Коштовну російську ЗРК С-400 знищено ударом далекобійної РСЗВ HIMARS, установка ховалася під Дебальцевим. Однак уникнути розплати за злочини проти українців не вдалося.

"Це саме та російська С-400, з якої було випущено ракету по піцерії в Краматорську 27 червня. Унаслідок ворожої атаки загинуло понад 10 осіб, серед яких троє дітей", — підкреслело командування.

Нагадаємо, що у момент влучання ракети в піцерії проходило дитяче свято. Серед загиблих опинилась і відома українська письменниця Вікторія Амеліна, котра привозила до Краматорська групу іноземних колег.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...