"Вбивця-садист знущається": Путін буквально розписався у тому, що він - замовник вбивства Навального, - Ейдман

"Вчора, одразу після вбивства Навального, Путін надав звання генерал-полковника першому заступнику директора ФСВП (Федеральної служби виконання покарань) Валерію Бояринєву", - про це на своїй сторінці у Facebook повідомив соціолог Ігор Ейдман, брат убитого Борис Нємцова, передають Патріоти України.

"Нагадаю, що невдовзі після вбивства кадировцями Бориса Нємцова, Путін нагородив Кадирова орденом "Пошани", а в день п'ятиріччя цього вбивства дав одному з його організаторів, члену Ради федерації Сулейману Геремєєву медаль ордена За заслуги перед Отечеством".

Валерій Бояринєв

Нагороджуючи після політичних вбивств їхніх організаторів, Путін буквально розписується у тому, що він – замовник. Для чого? Все пояснює цитата з радянського фільма "Місце зустрічі змінити не можна" (де бандити малювали чорну кішку на місці своїх злочинів):

- Навіщо це?

- Ну, для форсу бандитського.

От ніби сміються вони з нас, знущаються. Почерк свій хочуть показати. Саме так, вбивця-садист знущається, знущається з матерів, родичів і друзів убитих, з усіх нас. Мовляв, я вбив, і що ви мені зробите? А й справді, часом охоплює відчуття безсилля перед відвертим, цинічним злом, на яке поки що немає управи.

Проте є у цьому публічному визнанні й позитивний момент. Тепер ми знаємо ім'я не лише замовника (з Путіним і так було зрозуміло), а й одного з організаторів вбивства. Це новий генерал-полковник Валерій Бояринєв з ФСВП. Рано чи пізно відповідатимуть усі".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...