Вбивця зробив чотири постріли: У центрі Запоріжжя застрелили місцевого посадовця (фото)

У середмісті Запоріжжя 11 червня невідомий убив місцевого посадовця. Про це повідомило обласне управління Національної поліції України у Facebook, передають Патріоти України.

Як повідомили правоохоронці, невідомий стріляв у посадовця біля підʼїзду багатоповерхівки, після чого зник з місця події. "Зловмисник здійснив чотири постріли у потерпілого. Останній від отриманих поранень помер. Поліція проводить невідкладні слідчо-оперативні заходи", – йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Хоч правоохоронні органи наразі не називають імені загиблого, втім, за даними hromadske, це – директор департаменту правового забезпечення Запорізької міськради Максим Денщік.

Як писало Суспільне, всередині травня Денщіка тимчасово відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування. Перед цим, 2 травня, Денщік поширив у Facebook заяву про нібито тиск із боку начальника Запорізької ОВА Івана Федорова.

"Останній "по-хорошому" пропонував мені декілька разів звільнитися із обійманої посади за власним бажанням. Я відмовився, бо вважаю, що чесно та сумлінно виконую свої обовʼязки! Станом на сьогодні Іван прямо та через різних людей (як в міськраді так і за її межами) погрожує мені розправою зі сторони правоохоронних органів!", – йшлося у повідомленні посадовця.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...