"Вчасна "вакцина" від російського агресора": Порошенко відреагував на розмову Байдена із Зеленським

П'ятий президент України та лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко прокоментував першу телефонну розмову президента України Володимира Зеленського та американського лідера Джо Байдена. На своїй сторінці у Facebook Порошенко написав, що цей діалог дуже актуальний, адже Росія продовжує нарощувати агресію, зокрема, накопичуючи сили поблизу українського кордону, передають Патріоти України.

Він назвав Байдена "давнім другом України". "Російський агресор не соромиться грати м‘язами на наших кордонах. У Кремлі продовжують розігрувати карту української капітуляції. Путін збільшує ставки і, певне, розраховував на близьку перемогу", – написав п'ятий президент.

Порошенко зазначив, що Джо Байден є найбільш досвідченим американським лідером, який добре обізнаний щодо ситуації в Україні. Політик підкреслив, що контакт двох держав на найвищому рівні має дуже велике значення. "Українська боротьба отримала таку необхідну і вчасну "вакцину" від російського агресора. А українська влада – чіткі та зрозумілі сигнали щодо очікувань на шляху необхідних реформ", – додав Порошенко.

"Може бути пауза, але на цьому наступ росіян закінчиться": Експерт сказав, що потрібно, аби зупинити ворога

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:05

Російські окупанти зараз атакують не лише в напрямку Часового Яру Донецької області. Ворог намагається діяти на кількох напрямках одночасно, заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти України. "В принципі росіяни будуть намагатися мак...

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...