Вчасно повернувся з України, щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у "Крокус Сіті Холі" віддав кінці "велика шишка" ГРУ

Наслідки пожежі у Крокус Сіті Холі

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона.

Про смерть полковника йдеться у телеграм-каналі випускників суворовських училищ і повідомленні знайомого полковника, голови самарського відділення організації Офіцери Росії Артура Маліванчука.

Полковник служив у Косово, Таджикистані, а також брав участь у російській агресії проти України на Донбасі, стверджує Маліванчук.

«Лише кілька днів тому він приїхав у відпустку до сім'ї в Москву. І, треба ж було такому статися, вирішив із дружиною Поліною і сином Русланом сходити в Крокус на концерт», — написав Маліванчук.

За його словами, під час стрілянини Мясников отримав три кульові поранення. Під наглядом лікарів поранений важняк перебував три дні, але врятувати ГРУшника не вдалося.

«Бандити з’явилися несподівано. Тимур встиг відштовхнути дружину і сина в безпечне місце, а сам потрапив під шквальний вогонь. У нього влучило три кулі. Кілька днів лікарі боролися за життя, але, на жаль, врятувати його не вдалося», — повідомив Маліванчук.

Далі про смерть "героя" почали давати інформацію і офіційні російські часописи. Повідомляється, що окупанта поховають 29 березня.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...