Вчасно повертайтесь додому. Кличко оголосив у Києві комендантську годину. Як це діятеме

КличкоУ зв'язку з наступом російських військових мер Києва, голова Київської міськдержадміністрації Віталій Кличко заявив про запровадження у Києві комендантської години.

«Друзі! Київ відсьогодні вводить комендантську годину. Діятиме вона з 22:00 до 7:00. Це вимушений крок, але за нинішніх умов військової агресії та воєнного стану, необхідний для безпеки жителів столиці.
Громадський транспорт під час комендантської години не працюватиме. При цьому станції метрополітену будуть доступні у вигляді укриття у цілодобовому режимі.

Прохання до всіх киян вчасно повертатися додому. За крайньої потреби пересування містом під час комендантської години, зокрема працівникам змін підприємств критичної інфраструктури, обов'язково потрібно мати при собі документи, що засвідчують особу", — сказав мер.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...