Вдало "приземлись"? У Якутії зник вертоліт зі співробітниками ФСБ


У Якутії зник вертоліт зі співробітниками ФСБ – ЗМІ

В Якутії РФ ведуть пошуки вертольота Robinson R44II, який зник після спрацьовування аварійного маяка в Алданському районі, передають Патріоти України.

Деталі: За даними видання, про інцидент повідомили у Східно-Сибірській транспортній прокуратурі РФ. При цьому, за даними джерела SakhaDay, на борту перебувають пілот і три співробітники ФСБ.

"У ніч на 19 липня за 80 кілометрів від населеного пункту Чагда спрацював аварійний маяк "Екоспас" повітряного судна "Робінсон". Вертоліт виконував незареєстрований рейс в Алданському районі. Не виходять на зв'язок", - розповів співрозмовник видання.

Співробітники Якутської регіональної пошуково-рятувальної бази вирушили на пошуки з аеропорту Маган під Якутськом. Відстань до маяка, що спрацював, близько 440 кілометрів. У пошуках задіяні повітряні судна компанії "Полярні авіалінії".

Путіну прикручують нафтовий краник: Країни Європи погодили санкції проти "тіньового флоту" Росії

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:30

Сотні танкерів опиняться поза законом: без портового обслуговування, проходу данськими протоками, найму екіпажів. Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер оголосив, що 44 європейські країни схвалили спільний план для протидії російському "тіньовому...

А друг Зеленського розписався, що його переслідують дарма: НАБУ опублікувало записи розмов "слуги народу" Задорожнього про відкат з коштів на ремонт водогону на Сумщині (аудiо)

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:14

НАБУ опублікувало записи розмов народного депутата із фракції "Слуга народу" Миколи Задорожнього із сільским головою на Сумщині, де вони обговорюють відкат для нардепа та місцевих правоохоронців. Про це Патріоти України інформують із посиланням на прес...