"Вдячність моя без кордонів": Зеленський записав відео для воїнів України, які відтіснили окупантів з Харківщини

Президент України Володимир Зеленський подякував воїнам харківського батальйону територіальної оборони, які відтіснили окупантів та вийшли на державний кордон із РФ, передають Патріоти України.

Українські бійці на Харківщині витіснили російських окупантів на ділянку державного кордону між Україною та Росією і доповіли про це вранці, 16 травня, президенту України Володимиру Зеленському. Своєю чергою, український лідер висловив свою безмежну вдячність захисникам.

Своє звернення глава держави опублікував в Instagram. "Хлопці! Харків! 227 батальйон" 127 бригада тероборони України! Дуже вам вдячний від усіх українців, від кожного, від себе, від моєї сім'ї. Вдячність моя без кордонів і бажаю вам усім здоров'я. Бережіть себе", – наголосив Зеленський.

Президент також подякував батькам бійців, наголосивши, що вони - молодці. Наприкінець Зеленський сказав - "все буде Україна". "І всім таким, як ви, воїнам, дуже дуже дякую! Все буде Україна! Слава Україні", - підсумував президент.

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...