Вдячний усім за підтримку, але..: Бен Воллес, якого називали претендентом на крісло прем'єра Британії, відмовився висувати кандидатуру

Бен Воллес, якого називали головним претендентом на крісло прем'єра Великої Британії, відмовився висувати свою кандидатуру. Відповідну заяву він зробив 9 липня, передають Патріоти України.

Він заявив, що детально обговорив ситуацію зі своїми колегами та рідними. Воллес додав, що вдячний усім, хто обіцяв його підтримати. "Зробити вибір було нелегко, але я зосереджений на своїй поточній роботі та забезпеченні безпеки цієї чудової країни. Бажаю успіху всім кандидатам", – заявив Воллес.

Воллес був головним фаворитом на посаду

  • Воллес – чинний міністр оборони Великої Британії.
  • Саме він був головним претендентом на крісло прем'єра Великої Британії. В опитуванні YouGov серед консерваторів він обійшов всіх інших претендентів.
  • Воллес повністю підтримує Україну у боротьбі з російськими окупантами. Ба більше, він наголошував, що росія є загрозою ще до початку повномасштабного вторгнення.

Відставка Джонсона

Борис Джонсон заявив про свою відставку 7 липня. У своєму зверненні він подякував британцям та звернувся до українців. Джонсон наголосив, що Велика Британія допомагатиме Україні стільки, скільки потрібно.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...