"Вечер в хату, арестанты": На в'їзді до російського міста зламали інформаційне табло (відео)

У Росії невідомі хакери зламали інформаційне табло при в'їзді до Красноярська. Вони запустили на ньому нове вітання, передають Патріоти України.

Відповідне відео розповсюдили російські ЗМІ. Як повідомляється, раніше тих, хто в'їжджав до міста, зустрічав традиційний напис "Ласкаво просимо до Красноярська – міста трудової доблесті" (щоб подивитися ролик, доскрольте новину до кінця).

Зараз на інфотабло можна прочитати "Вечір у хату арештанти".

"Фахівці з'ясовують, хто міг зламати табло", – пишуть росЗМІ.

Красноярськ є центром Красноярського краю та одним з найважливіших транспортних вузлів Сибіру. Він розташований на двох берегах річки Єнісей, на Транс-Сибірській магістралі та на автотрасі Владивосток-Москва.

Путін припустився великої помилки: Жирнов пояснив, що не так пішло в Китаї

неділя, 19 травень 2024, 10:50

Глава РФ Володимир Путін відвідав Китай, де зустрівся із президентом країни Сі Цзіньпіном. Він не скупився на компліменти, сказав, що вчить китайську мову, почувається, ніби вдома, а потім взагалі назвав росіян та китайців братами. . Росія зараз склад...

"Вони це знають": Екскомандир роти "Айдару" пояснив, чому атака армії РФ на Харківщині не була розвідкою боєм

неділя, 19 травень 2024, 10:42

Штурми росіян півночі Харківської області не є розвідкою боєм, це повноцінний наступ. Однак в окупантів завдання максимум - не захоплення Харкова, а вихід на позиції, які б дозволяли артилерії ЗС РФ працювати по облцентру. Такою думкою поділився в ефір...