"Велюрне життя": Тищенко влаштував дружині грандіозний салют. Нові подробиці засекреченої вечірки у закритому на карантин Києві (відео)

У неділю, 18 квітня, у Києві в п'ятизірковому готелі Fairmont попри локдаун відбулося святкування дня народження Алли Барановської, дружини Миколи Тищенка, нардепа від "Слуги народу". На захід завітало близько 30 людей, які вільно заходили до приміщення без засобів індивідуального захисту. Про це йдеться у спеціальному репортажі "Схем", пише "Радіо Свобода", зазначають Патріоти України.

Серед гостей помітили зокрема "слугу" Олександра Трухіна, Аріе Шварца, ексгендиректора девелоперської групи компаній Seven Hills, а також очільника Черкаської ОДА Олександра Скічка з дружиною Єлизаветою Юрушевою, яка керує Fairmont.

Олександр Трухін.

Нардеп Олексій Гончаренко так відреагував на другий ресторанно-карантинний скандал видного "слуги":

"«Велюровий карантин» повертається: Микола Тищенко влаштував у Києві гучну вечірку всупереч карантинним заборонам

Вчора Тищенко вкотре продемонстрував свою зневагу до закону та до всіх українців, провівши пишне святкування на десятки гостей у готелі Fairmont в честь дня народження своєї дружини. Після того, як гості почали виставляти відео з вечірки у соцмережі, на місце прибула поліція для з'ясування обставин. Наразі вже відкрите кримінальне провадження.
Тобто ще раз. Поки Україна лідирує у Європі за кількістю смертей через коронавірус, лікарні переповнені, вся мапа у червоних зонах, депутат з провладної партії спокійнісінько влаштовує вечірку на кільканадцять людей.
Коля зробив нас всіх разом. При чому вже вдруге.
А що Зеленський? Знову проведе «жорстку» розмову з Тищенком?

Всі люди рівні, але «слуги» вважають, що вони рівніші за інших."

Аріе Шварц.
Олександр Скічко з дружиною.

Сам Тищенко прибув на свято близько 19:00, а вже за дві години під готелем не було вільного місця для автівок. О 22:00 навпроти будівлі з Труханового острова запустили салюти, які, нагадаємо, з 2019 року заборонено використовувати в Києві через війну на сході України.

Тищенко приїхав у готель о 19:00.
Парковка була заповнена авто.
Салют для дружини Тищенка.

Було також опубліковано запрошення на день народження, у якому дружина Тищенка просила гостей попередньо зробити тест на COVID-19, не публікувати фото та відео із заходу в день його проведення, а також не позначати геолокацію.

Запрошення на вечірку.

Попри це, ролик зі святкування з'явився вже після 23:00. Після того, як новина про вечірку почала з'являтися у ЗМІ, гості не залишали готель.


"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі". Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...