"Вельмишановний Володимире Володимировичу!": Марченко звернулася до Путіна, щоб той урятував Медведчука (відео)

Українська телеведуча Оксана Марченко опублікувала чергове звернення до світових лідерів із закликом допомогти її чоловікові, затриманому СБУ народному депутату-опозиціонеру Віктору Медведчуку. Цього разу колаборантка записала відео для президента РФ, а за сумісництвом свого кума Володимира Путіна. Ролик Марченко розмістила на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

У ньому вона закликала кремлівського диктатора сприяти звільненню її чоловіка та тисячі інших "в'язнів". У зверненні ведуча зауважила, що не вірить у справедливість суду, в якому бере участь Медведчук. За словами телезірки, її чоловіка затримали лише за те, що він висловлював свою "принципову" позицію та "говорив правду".

"Вельмишановний Володимире Володимировичу, прошу вас про допомогу! Ви чудово знаєте про те, що судилище, влаштоване над Віктором, не має нічого спільного зі здоровим глуздом і є яскравим прикладом позаправової розправи над неугодним політиком за його послідовну, принципову та відверту позицію. Я, Оксана Марченко, не вірю в справедливість суду, в якому бере участь Віктор Медведчук. Життя мого чоловіка таке ж дороге мені, як і життя тисячі ув'язнених СБУ, які зараз томляться в її катівнях лише за те, що вони висловлюють свою позицію і говорять правду" , – промовила дружина "опозиціонера".

Серед "колег" Медведчука за ґратами, Марченко виділила такі прізвища: Ян Таксюр, Олександр Коревін, Юрій Ткачов, Олег Новіков, Гліб Ляшенко та Володимир Клименко. Ведуча закликала "вельмишановного" кума "прикласти всі можливі способи для звільнення цих людей".

Проблеми можна розбити на три пункти: "Україна ще не пережила свою найтемнішу годину", - західні експерти

понеділок, 6 травень 2024, 7:56

Останні кілька тижнів для України стали справжніми американськими гірками емоцій. На лінії фронту жорстока російська агресивна війна не показує жодних ознак зупинки, передають Патріоти України. Щобільше, російські війська просунулися вперед, особливо в...

"Максимально використовують особовий склад": У ЗСУ пояснили, чому для росіян критично важливий Часів Яр

понеділок, 6 травень 2024, 7:27

Російські загарбники намагаються захопити Часів Яр, щоб у перспективі розвинути свій наступ у Донецькій області. Про це розповів офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, передають Патріо...