"Велосезон завершено": Президент Латвії Рінкевичс зламав праву руку й пальці на лівій руці, упавши з велосипеда

Президент Латвії Едгарс Рінкевичс 29 вересня розмістив у соцмережі Х фото, на якому позує із загіпсованою рукою. "Велосезон завершено", – повідомив він, передають Патріоти України.

У посту президент Латвії подякував латвійським медикам за допомогу "не дуже розумному пацієнту", не ставши називати причину травми.

Як повідомляє LSM.lv, Рінкевичс дістав переломи правого зап'ястя й пальців лівої руки, упавши з велосипеда, але ця травма не вплине на його роботу – президент Латвії може писати й підписувати документи.

Зазначають, що Рінкевичс дістав травму 28 вересня під час велопробігу, а наступного дня звернувся до лікарні травматології та ортопедії, де лікарі діагностували переломи й наклали гіпсову пов'язку.

Найважливіші люди в країні?: Держава витратить десятки мільйонів на квартири для нових суддів

понеділок, 30 вересень 2024, 13:55

Вищий антикорупційний суд у 2025 році планує витратити близько 60 млн грн на закупівлю службових квартир для новопризначених суддів ВАКС та Апеляційної палати ВАКС. Про це повідомляє «Судово-юридична газета», передають Патріоти України. Як зазначив під...

Примус до миру

понеділок, 30 вересень 2024, 13:50

Новина про те, що українська ЦВК заходилась інвентаризувати дільниці, – найпевніше, стосується рутинної роботи установи. Однак вона лягає на дуже неспокійне тло. По-перше, українським політикумом нуртують сезонні чутки про «вибори наступної весни». І р...