"Величезна втрата для країни": Загинув засновник розвідзагону "Бешкетники Сірка", що воював з Да Вінчі

У боях за Україну загинув засновник розвідувального загону "Бешкетники Сірка" Іван Щеголов. Про це повідомив у Telegram блогер Ігор Лачен. "Загинув Іван Щеголов "Щегол". Це величезна втрата для країни, справжній воїн. Спочивай друже", - написав Лачен.

Побратими Щеголова присвятили йому допис у соцмережах. Вони зазначають, що він одним із перших завжди йшов у бій і вів за собою людей. За словами побратимів, з його обличчя ніколи не сходила усмішка.

Бійці нагадали, що шлях Щеголова як військового почався у 2016 році – тоді він вступив до лав добровольчого батальйону ДУК. У той час він воював під командуванням Да Вінчі (Дмитра Коцюбайла).

"Щегол", твоя справа завжди буде жити, твої дії будуть жити вічно! Твоя родина, твої близькі будуть завжди пам’ятати тебе з посмішкою і з вогнем в очах! Помстимося за всіх полеглих побратимів!", – написали побратими загиблого героя.

Загиблий військовий Іван Щеголов/ Telegram


Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...