Величезна вирва посеред міста: У поліції показали наслідки нічного ракетного удару по Харкову (фото)

У ніч на неділю, 16 липня, росіяни вдарили по Харкову ракетами ЗРК С-300. Внаслідок атаки є влучання в Шевченківському районі міста. На ранок слідчі й прокурори задокументували наслідки ударів росіян. Про це повідомили в Нацполіції, передають Патріоти України.

У поліції та обласній прокуратурі показали фото з місць прильотів. На них видно, що внаслідок удару посеред міста утворились величезні вирви, а уламки пошкодили приватні автівки. Також у чотириповерховому будинку вибило вікна.

Раніше в ОВА повідомили, що росіяни вночі запустили по Харкову чотири ракети С-300, попередньо — з території Бєлгородської області РФ. Дві ракети вибухнули в повітрі, а дві влучили у стадіон та дорожнє покриття у Шевченківському районі. Постраждалих осіб немає.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...