"Велично" тонуть у лайні: Усе, що треба знати про "русскій мір" та його будні (відео)

Гори сміття та натовпи нетверезих безхатченків стали ознакою "русского міра". Та поки населення "імперії" живе за межею бідності, їхній правитель володимир путін купує нові вілли своїй коханці. Подробиці - у сюжеті Апостроф TV, який Патріоти України пропонують вам переглянути.

"Тут, неподалік від нас, є таке село, і там така помийка. Це треш. Подивіться, помийка, село таке не дуже велике, і подивіться, що коїться. Ну помийка натуральна. Метрів, мабуть, 50 все засрали", - жаліється в Instagram росіянка.

Такий вигляд має чи не кожна околиця "величної" російської імперії. Оселі росіян не відрізняються особливим затишком. Здається, що українськими квартири, які були пошкоджені ракетними ударами, виглядають краще.

До того ж, газова держава не здатна забезпечити опаленням навіть своїх громадян. "Ось так ми живемо. Взимку ось такі бурульки просто в кухні. Просто в кухні, де ми обідаємо", - каже на відео мешканка росії.

Російські туалети – це окрема історія. "Туалет на вулиці! У кого ще може бути туалет на вулиці? Звісно ж, дуже страшно відкривати двері. Барабанний дріб, відкритий замок і тадам", - демонструє росіянин.

Від безвиході деякі росіяни ходять під себе. Причому у публічних місцях. "Я в туалет ходжу, ви мене не можете схватити. Мені не можна покакати сходити? Я так зроблю зараз, зачекай хвилиночку. Ось мене знімає співробітник, що я ходжу в туалет покакати", - свариться жінка просто біля полиці в магазині.

Поява нового санвузла стає справжнім святом, яке заслуговує урочистого відкриття. "Красень-туалет нарешті зʼявився на Комсомольському озері. Те, на що так довго чекали вартовчани. І зараз ми його урочисто відкриємо", - передає журналістка.

Утім, бувають і трагічні історії. Час від часу в російських ЗМІ зʼявляються новини про те, що росіяни помирають у занедбаних туалетах.

І поки громадяни "величної" тонуть в лайні, їхній правитель скуповує закордонні вили для своєї коханки. Як повідомило видання Daily Mail із посиланням на ізраїльського бізнесмена російського походження Леоніда Невзліна, нещодавно в Аліни Кабаєвої зґявилися два розкішних будинки в Туреччині. За його інформацією, нерухомість була оформлена через посередника та близького помічника президента країни Реджепа Ердогана.

Це підтвердив і колишній однокурсник путіна та радянський розвідник Юрій Швець. Він заявив, що достовірні джерела розповіли йому про те, що Кабаєва справді придбала віллу в Туреччині і зараз живе там. Раніше у ЗМІ активно обговорювалося, що спортсменка живе у Швейцарії з дітьми.

Власне, у цьому і полягають всі духовні скрєпи росіян – робити все для того, аби цар жив відповідно до свого статусу, а холопи продовжували порсатися у багнюці.

Джерело: Апостроф

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...