"Величие" в небезпеці: ​У Росії визнали, що підводний човен США здатний потопити відразу три російських

РНаявність в ході експедиції «Умка-21» в одному районі відразу трьох атомних підводних човнів (АПЧ) Військово-морського флоту (ВМФ) Росії надає Військово-морським силам (ВМС) США можливість отримати «шикарну здобич», визнав в «Військово-промисловому кур'єрі» військовий експерт Максим Климов, зазначають Патріоти України.

Російський спеціаліст пише, що недалеко від російських субмарин діяла мінімум один американський підводний човен. «У бойовій обстановці один підводний човен ВМС США в стані з високою ймовірністю потопити всі три атомохода ВМФ РФ», - стверджує автор.

Причину цього експерт бачить в тому, що російські субмарини, включаючи АПЛ К-549 «Князь Володимир» проекту 955А (09552) «Борей-А», до сих пір «не мають ефективних засобів протиторпедного захисту».

«У нас немає технічних проблем мати гідне підводне озброєння і засоби протидії йому, але у нас є вкрай серйозні організаційні проблеми», - робить висновок автор.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...