"Величие за последние штаны!": Лавров обіцяє покарати США за санкції проти “Північного потоку-2”

Росія дасть відповідь Сполученим Штатам на санкції у зв’язку з будівництвом газопроводу “Північний потік-2”. Про це глава МЗС РФ Сергій Лавров gjj,swzd в ефірі програми “Велика гра” на Першому каналі, , зазначають Патріоти України.

“На санкції ми будемо відповідати, але так, щоб нам самим собі не завдати шкоди. Але відповідати будемо точно. І, звичайно, ми будемо це враховувати, ставлячи всі наші відносини”, – сказав він.

За його словами, він ніколи не думав, що американські політики дійдуть до таких рішень.

“Для мене це дуже важко розуміється ситуація, тому що більшість цих конгресменів, членів Палати представників, сенаторів, насамперед від Демократичної партії, я знав або заочно, або безпосередньо”, – додав глава МЗС РФ.

Лавров вважає, що газопровід буде запущений попри санкції США.

“Я переконаний, що “Північний потік – 2”, як і “Турецький потік”, відбудеться. “Турецький потік” буде запущений буквально через 2-3 тижні”, – додав міністр.

Як зазначив Лавров, Конгрес США “бомбардує” російсько-американські відносини санкціями, щоб перешкодити планам президента США Дональда Трампа і держсекретаря Майкла Помпео розвивати торгівлю з РФ.

“У прагненні переглянути підсумки виборів і волю американського народу ці конгресмени готові на все, включаючи абсолютно безрозсудні і, я б сказав, негідні серйозних політиків речі”.

Нагадаємо, швейцарська компанія Allseas призупинила участь у будівництві «Північного потоку-2» через санкції США. А у самої Росії нема відповідного флоту щоб закінчити проект, крім одного маломірного судна на Далекому Сході.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...