Велика дитина на чолі великої країни: Трамп вразив реакцією на програш у Пенсільванії

Чинний президент Дональд Трамп заявив про проблеми з чесністю виборів у Пенсильванії, після того як його суперник від демократів Джо Байден вирвався вперед у цьому штаті, повідомляють Патріоти України.

"Філадельфія має прогнилу історію з чесністю виборів", - відреагував Дональд Трамп у своєму Twitter.

На додачу, у штабі кампанії Трампа 6 листопада заявили, що вірять у його перемогу та збираються оскаржувати результати виборів, повідомляє CNN.

"Вибори ще не закінчилися. Хибні прогнози про те, що Джо Байден стане переможцем, грунтуються на основі результатів у чотирьох штатах, які ще далеко не фінальні… Байден покладається на ці штати у своїх фальшивих претензіях на Білий дім, але коли результати виборів будуть фінальними, президент Трамп буде переобраний" , - заявив старший радник кампанії Метт Морган.

Він зазначив, що у Джорджії має бути перерахунок голосів, тому що вони "впевнені, що знайдуть неправильно пораховані бюлетеі і де президент Трамп у підсумку виграє". "Було багато проблем у Пенсильванії, включно з тим, що посадовці відповідальні за проведення виборів не допустили наших спостерігачів від нормального доступу до місць підрахунку голосів", - продовжив він у заяві.

Морган також заявив, що у Неваді нібито тисячі людей "неналежно відправили бюлетені поштою". Він також висловив впевненість у перемоги Трампа в Аризоні, звинувативши у "невідповідальних" повідомлення Fox News та Associated Press.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...