"Велика кількість територій втрачена, вбитих у 3-4 рази більше, ніж це подається": Пригожин накинувся на Міноборони РФ

Очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин записав звернення із захопленого штабу південного військового округу у Ростові. За його словами, його найманці контролюють військові об'єкти Ростова. Відео опублікувала його прес-служба, передають Патріоти України.

"Ми перебуваємо у штабі, під контролем військові об'єкти Ростова, у тому числі аеродром. Літаки, які йдуть для бойової роботи, йдуть штатно, санітарні борти йдуть, проблем немає. Все, що робиться, це ми взяли під контроль, щоб штурмова авіація не завдавала ударів по нам, а завдавала по українцям", - сказав він.

За словами Пригожина, головний пункт управління у Ростові працює у штатному режимі. Він також повідомив про величезні втрати серед армії РФ і про те, що вищому керівництву повідомляють набагато занижені цифри у зведеннях з фронту.

"Тому, якщо розповідатимуть, що ПВК Вагнер завадив роботі і тому на фронті щось посипалося – то на фронті посипалося не тому. Коли ми прийшли сюди, то ми ще раз підтвердили – величезна кількість територій втрачено, солдатів вбитих у 3- 4 рази більше, ніж це в документах подається на гору, а те, що подається – це в 10 разів менше, ніж говорять по телевізору, у деякі дні санітарні втрати становлять до тисячі осіб (вбиті, зниклі безвісти, поранені та відмовники). Начальник генштабу РФ Герасимов утік від сюди, дізнавшись про захід "вагнерівців" до Ростова", - резюмував Пригожин.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...