Велика "многоходовочка" Бацьки? Лукашенко кличе в Білорусь генпрокурорів України і Росії через затриманих найманців "Вагнера"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив в свою країну генеральних прокурорів Росії і України. Вони повинні взяти участь в розгляді в ситуації із затриманими бойовиками ПВК "Вагнера". Таку заяву Лукашенко зробив під час наради щодо забезпечення безпеки виборчої кампанії, передають Патріоти України.

Тим часом глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна офіційно не отримувала згоди Білорусі про передачу затриманих бійців російської ПВК, повідомляє Telegram-канал Klymenko Time. Також Кулеба зазначив, що що Україна запросила у Білорусі видачі громадян Росії, затриманих під Мінськом.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...