"Велике будівництво" для своїх: Тендер на ремонт траси Київ - Бориспіль вартістю 900 млн грн без конкуренції виграла фірма "Автомагістраль-Південь", - Центр протидії корупції

«Автомагістраль-Південь» так утримувала трасу на «Бориспіль», що її вирішили ремонтувати за 900 мільйонів...

Почався ремонт траси Київ - Бориспіль, далеко не найгіршої за якістю, якщо подивитися на дороги по всій країні. Тендер вартістю майже 900 млн грн фактично без конкуренції виграла фірма "Автомагістраль-Південь". Про це повідомляє Центр протидії корупції, передають Патріоти України.

"Ця ж фірма, як пишуть "Нашi гроші" щонайменше з 2019 року проводила експлуатаційне утримання цієї траси. У 2019 "Автомагістраль-Південь" отримала підряд вартістю 108,63 млн грн, який згодом подорожчав до 123 млн грн, а в кінці 2020 року виграла ще 367,63 млн грн на утримання дороги. Цікаво, що ж це за утримання доріг, після якого доводиться проводити ремонт за 900 млн? Причому у виконанні тієї ж фірми", - зазначають в ЦПК.
"Вирішили дізнатися про кошторис проведених робіт. Подивимося, як і на що витрачалися сотні мільйонів, після яких в тому ж місці вирішили закопати додатково майже мільярд наших з вами податків", - додали в ЦПК.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...