"Велике будівництво" пішло на користь? Заступник голови ОПУ Тимошенко купив будинок під Києвом площею 354 м² та полетів на відпочинок в Дубаї (документи)

Кирило Тимошенко обіймає посаду заступника голови Офісу Президента України з травня 2019 року. В ОП він відповідає за регіональну політику і курирує програму "Велике будівництво".

Житло в альпійському стилі в с. Підгірці на Київщині оформлено на дружину Кирила Тимошенка Олену. Покупка відбулася 2 січня. Зараз сімейство відпочиває в Дубаї. У розпорядженні ЗМІ є документи, що підтверджують факт покупки, інформують Патріоти України.

Будинок площею 353,9 кв. м розташований у с. Підгірці Обухівського району. Поруч із будинком - земельна ділянка площею 27 соток. Нерухомість оформлено на дружину заступника голови ОП Олену Тимошенко. У документах зазначено, що угода з придбання житла відбулася 2 січня.

За цією адресою в Підгірцях розташоване елітне котеджне селище "Альпійка". Ціни на будинки такої площі в ньому - приблизно 250 тис. доларів.

За даними журналістів, після придбання нерухомості Тимошенко вирушив на відпочинок у Дубаї. Кирило Тимошенко обіймає посаду заступника голови Офісу Президента України з травня 2019 року. В ОП він відповідає за регіональну політику і курирує програму "Велике будівництво".

Джерело: Цензор.НЕТ

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...