Велике горе Х**ла: Росія випала з "вищої" ліги, Китай і США домовляються без неї, - Шевцова

Політолог Лілія Шевцова заявила, що в нинішній час на світовій сцені "панують" Сполучені Штати Америки і Китай, а Росія стежить за світовою сценою здалеку. Таку думку вона висловила в блозі для "Ехо Москва". Шевцова припустила, що зіткнення або ж діалог цих країн визначатимуть рух глобального світу, передають Патріоти України.

Разом з тим, вона зазначила, що в Росії на порядку денному всенародне схвалення єдиновладдя на "вічні часи". Іронія в тому, на її думку, що всенародному схваленню гріш ціна, якщо єдиновладдя "перестає бути великодержавним"."Адже Росія випала з ліги тих, хто формує світову траєкторію. Але в такому разі незрозуміло, як єдиновладдя може існувати зі зламаним державним хребтом", – написала Шевцова.

Тим часом, вона зазначила, що Америка в нинішній час не в "кращій бійцівській формі". "Росія все ниє з приводу американського гегемонізму, зробивши його ідеєю фікс, яка повинна підживлювати нашу образливість. На ділі Америка намагається втекти від своїх зобов'язань. Висновок 15 тисяч американських військовослужбовців з Німеччини, а до цього виведення військ з Сирії, рішення виводити війська з Афганістану і обмежений контингент в Іраку – підтвердження згортання світової присутності США", – зазначила Шевцова.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...