"Велике спасибі, ось тобі пенсія і пора на спокій": Політтехнолог розповів про таємні переговори за спиною у Путіна

У той час, як диктатор Путін нібито проводить "спецоперацію" в Україні, за його спиною групи впливу ведуть переговори про зупинення війни. Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман, передають Патріоти України.

Для оточення Путіна війна, пояснює він, є питанням фінансів і можливості красиво жити на Заході. "США не про все розповідають про дипломатичний і розвідфронт. Є група олігархів, яка веде переговори, і є група ФСБшників, яка також веде такі переговори", - підкреслив експерт.

За його словами, ніхто, крім секретаря Радбезу РФ Патрушева і близького оточення Путіна, не можуть натякнути йому на зміну війни. Патрушев же, незважаючи на переговори із Заходом, навряд чи прийде з їх результатами до диктатора. "Навпаки, маючи результати, він скаже Путіну, мовляв, велике спасибі, ось тобі пенсія і пора на спокій. Тобто після досягнення домовленостей буде якийсь палацовий переворот, адже очевидно, що Путіна ні на що вмовити неможливо", - пояснив політтехнолог.

За прогнозом Шетельмана, в Кремлі не буде "чисток", тому що вони не в стилі Путіна, який нібито живе в конкурентному полі і прекрасно це розуміє. За відсутності реальних виборів жорстка конкуренція в самому Кремлі, додає він.

Місце Путіна в Кремлі може зайняти той, хто запропонує тисячам людей кращі умови, ніж нинішній президент РФ, каже політтехнолог. У тому числі - збереження мільярдерами особняків, яхт і рахунків з мільйонами доларів, які у них були до повномасштабного російського вторгнення в Україну.

"Зрозуміло, що ніхто не говорить, мовляв, давайте задушимо Путіна. Всі говорять про якісь інтереси в цих переговорах по війні. Але коли дійде до стадії "задушити Путіна" - то ми про це знати заздалегідь не будемо. Але швидше за все ФСБ це і реалізує. Адже ФСБ - це вже найбільша політична партія", - резюмував експерт.

Джерело: Апостроф

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...