​Великі ковідні розбірки: Трамп зажадав від Китаю репарації світу у $10 трлн за створення та поширення коронавірусу

Те, про що наразі лише думають, або шепочуться за зачиненими дверима світові лідери, «безбашенний» екс-президент каже відкрито, чим знов американців під свої прапоримобілізує

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп вважає, що Китай повинен виплатити іншим країнам «репарації» за пандемію коронавірусної інфекції не менше 10 трлн доларів. Про це ексглава Білого дому заявив під час з'їзду республіканців у Північній Кароліні, зазначають Патріоти України.

«Прийшов час, щоб Америка і весь світ зажадали репарацій і відповідальності від Комуністичної партії Китаю. Ми повинні одноголосно заявити, що Китай повинен заплатити», - підкреслив Трамп.

За словами екслідера США, потрібно якомога швидше вводити мита в розмірі 100% на всі товари, вироблені в Китаї.

Крім того, американський експрезидент вирішив закликати держави світу «пред'явити КНР рахунок на $10 трлн як мінімум».

Трамп упевнений, що в поширенні Covid-19 винен Китай. У свою чергу Пекін заперечує цю версію.

The Sunday Times пише також, що китайських вчених ймовірно примусили мовчати про те, що трапилося, коли вони хотіли привернути увагу до ймовірного витоку вірусу з лабораторії.

Першим офіційно підтвердженим випадком Covid-19 була людина, котра захворіла в Китаї 2 грудня 2019 року.

31 грудня 2019 року китайська влада повідомила про випадки пневмонії, викликаної невідомим збудником. 3 січня 2020 року китайські служби повідомили ВООЗ про 44 випадки пневмонії в місті Вухань провінції Хубей.

Влада Китаю відмовилася надавати експертам ВООЗ, які працювали у Вухані на початку 2021 року, первинну інформацію про ранні випадки зараження коронавірусом SARS-CoV-2, який викликає захворювання Covid-19.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...