Великі ротації у Зе-команді: Стало відомо, хто замість Корнієнка може стати головою партії "Слуга народу"

Головою партії "Слуга народу" замість Олександра Корнієнка на найближчому з'їзді партії можуть призначити народну депутатку Олену Шуляк. Як повідомляє у своєму телеграм-каналі нардеп Олександр Качура, саме Шялук стане новою очільницею політсили, зазначають Патріоти України.

"Особисто я рекомендуватиму на цю позицію Олену Шуляк, яка, на мою думку, має необхідний управлінський досвід для цієї роботи. Щось мені підказує, що таке рішення з’їзд партії підтримає і саме Олена Шуляк стане новим головою партії", - написав він.

Також цю інформацію LB.ua підтвердили декілька джерел зі "Слуги народу". Один зі співрозмовників серед причин такого призначення назвав те, щоб політичним опонентам "було незручно з нею воювати на ефірах", а також необхідність оновити команду. Ще одне джерело LB.ua в керівництві партії пояснило вибір кандидатури Шуляк таким чином: "активна, досвідчена менеджерка, може керувати та медійно відпрацьовувати. І немає "шлейфа", який у Корнієнка накопичився за три роки".

Варто зазначити, що 8 листопада новобраний перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко ухвалив рішення скласти повноваження голови партії "Слуга народу".

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...