Велика Британія не запросила на похорон Єлизавети II Путіна та Лукашенка

Ображене та мстиве Х*йло, мабуть, у відповідь не запросить англійського короля на свою панахиду.

Велика Британія не запросила головних осіб Росії, Білорусі та М'янми на державний похорон королеви Єлизавети, який відбудеться наступного понеділка, 19 вересня. Про це розповіло джерело у Вайтхоллі, повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

Велика Британія разом зі своїми західними союзниками прагне ізолювати країну-агресора Росію та співагресора – Білорусь – на світовій арені за допомогою економічних санкцій та інших заходів.

Зазначимо, що М'янма та її військова хунта, яка захопила в країні владу у 2021 році, також зазнали британських санкцій.

Похорон королеви Єлизавети в Лондоні відвідає понад 500 іноземних високопосадовців, причому запрошення були розіслані главам держав більшості країн, з якими Велика Британія має дипломатичні відносини.
Безліч світових лідерів, від президента США Джо Байдена та першої леді Джилл Байден до прем'єр-міністрів Канади, Австралії та Нової Зеландії, підтвердили участь у заході, який, ймовірно, стане одним із найбільших дипломатичних зборів Великої Британії за останні роки.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...