​Великобританія негайно відправить Україні додаткове озброєння та нелетальну допомогу

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що він «приголомшений жахливими подіями в Україні» та обговорив ситуацію з президентом України Володимиром Зеленським, зазначають Патріоти України.

«Президент Путін обрав шлях кровопролиття та руйнувань, розпочавши цей неспровокований напад на Україну, – написав Джонсон у Твіттері. – Сполучене Королівство та наші союзники дадуть рішучу відповідь».

Британський прем'єр не став вдаватися до конкретних деталей, але раніше підтвердив, що в Україну буде направлена летальна оборонна зброя та нелетальна допомога.

Великобританія вже відправила українським військовим протитанкову зброю, щоб допомогти їм протистояти загрозі російських військ, сконцентрованих біля кордону країни.

«Це включатиме летальну допомогу у формі оборонної зброї та нелетальну допомогу», – охарактеризував прем'єр-міністр новий пакет.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...