"Великої пабеди немає": У Росії швидко падають рейтинги пропаганди

Рейтинги російської пропаганди швидко падають. Якщо в березні росіяни довіряли центральному ТБ на 33%, то в травні - на 23%, повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України.

"Горять військкомати у всій Росії, "похоронки" приходять у все більшій кількості. а Соловйов і його команда не втомлюються кривлятися та віщувати "велику пабєду". Що це, як не поразка в інформаційній війни", - йдеться в повідомленні.

Війна Росії проти України

Вранці 24 лютого 2022 року Росія почала повномасштабну війну проти України. Президент РФ Володимир Путін заявив про те, що російська армія почала на території України т.зв. "спеціальну військову операцію".

При цьому агресор почав наносити ракетні удари по багатьох районах України. У результаті є численні жертви, а також великі руйнування як житлового фонду, так і промислових підприємств.

Спочатку РФ вторглася на територію України відразу з декількох напрямків, у тому числі з території Білорусі. Бої проходили на підступах до Києва, Харкова, Чернігова та Сум.

Однак завдяки героїчним зусиллям Збройних сил України, територіальної оборони та простих українців, які допомагають захищати свою землю, на багатьох напрямках ворога вдалося зупинити і навіть відкинути на значну відстань.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...