Великомасштабні атаки на п'яти ділянках: Міноборони РФ заявило про початок українського контрнаступу

Українське командування наразі ніяк не коментує істерику Москви

Російське міноборони заявило про початок українського контрнаступу. Україна не коментує заяви. Жодних інших підтверджень активізації бойових дій немає.

Як стверджує міноборони РФ, Україна розпочала великомасштабний наступ на п'яти ділянках на південнодонецькому напрямку вранці 4 червня. Як заявляють у російському відомстві, українській армії не вдалося досягти своїх завдань.

За даними російського міноборони, ЗСУ нібито ввели в бій 23-ту та 31-у механізовані бригади зі складу стратегічних резервів, їх підтримували інші військові частини та підрозділи.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...