Великий комбінатор з Банкової: Кинути Порошенка в обмін на вирішення питань татар. - Джемілєв заявив про шантаж з боку Єрмака

Вихід з "ЄС" в обмін на вирішення питань…

Про факт шантажа "сірого карденала" президента Джемілєв заявив в ефірі кримськотатарського телеканалу ATR, повідомляють Патріоти України з посиланням на журналіста Айдера Муждабаєва.

"Гордість України – лідер кримського народу, легендарний борець за права людини в СРСР дисидент Мустафа Джемілєв в ефірі телеканалу ATR розповів про те, що Андрій Єрмак поставив йому умову. Як тільки Мустафа-ага вийде з партії Порошенка – питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше", – написав Муждабаев у Facebook.

Він припустив, що саме з такою позицією очільника ОП і пов'язані проблеми з фінансуванням телеканалу ATR.

"Тут не треба бути комісаром Мегре, щоб провести конспірологічний ланцюжок на тему "Хто віддав негласний наказ не давати ATR закладені йому в бюджеті України мінімально необхідні для продовження мовлення на Крим гроші". Чиновники, які так ставляться до корінного народу Криму і України, повинні назавжди піти з усіх гілок нашої державної влади", – написав Муждабаєва.

Він наголосив, що такі дії представників влади не лише є аморальними, фактично – це діяльність в інтересах ворога на державній службі.

"Люди, здатні на таке, здатні на все. Не дарма глава Меджлісу Рефат Чубаров, який був на тій зустрічі з Єрмаком, порівняв його слова зі словами Льовочкіна, який свого часу ставив аналогічні неприйнятні умови для Мустафи Джемілєва", – написав журналіст.

Айдер Муждабаєв про тиск Єрмака на Джемілєва, допис у ФБМустафа Джемілєв розмова з Путіним 2014 рік

Нагадаємо, раніше окупанти подовжили лідерові кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборону на в’їзд до Криму до 2034 року.


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...