Великий переділ: Суд заочно арештував "тіньового господаря" Одеси

Підозрюваного у створенні злочинної організації в Одесі Володимира Галантерника заочно арештували. Рішення у минулий вівторок ухвалила слідча суддя Вищого антикорупційного суду Оксана Олійник, повідомив Центр протидії корупції, зазначають Патріоти України.

Слідство вважає Галантерника організатором злочинної групи, яка незаконно заволоділа землею територіальної громади Одеси. Суми завданих збитків - 558 млн грн.

Прокурор повідомив, що підозрюваний останніми роками більшу частину часу перебуває за кордоном. У 2017 році його не було в Україні 215 днів, у 2018 - 221, у 2019 - 240, у 2020 - 191. Цього року він перебував поза межами України 56 днів.

Адвокати Галантерника розповіли, що він часто буває у Лондоні, де мешкає його сім'я.

ЗМІ називають Володимира Галантерника "тіньовоим господарем" Одеси, близьким до мера Геннадія Труханова.

В Одесі Галантернику належить частина ринків "Привоз", "7-й кілометр", ТРЦ City Center, City Center "Котовський", "Аркадія Сіті" і бутик-готель "De Paris".

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...