"Верховна Рада створила незручності нам, а ми зробимо їм": Зеленський приготував парламенту "сюрприз" (відео)

Новообраний президент заявив, що його команда пропонувала провести інавгурацію 19 травня для зручності киян.

Зеленський пообіцяв Раді "незручності". Фото: Кореспондент.

Переможець президентських виборів Володимир Зеленський пообіцяв, що його команда створить "незручності" Верховній Раді, через те, що інавгурацію призначили на понеділок, 20 травня. Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому в суботу, 20 травня, в Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, ви знаєте вже, що інавгурацію президента України призначено на 20 травня. Ви пам'ятаєте всі, що ми наполягали, щоб інавгурація пройшла саме 19-го, щоб це був вихідний день, щоб не створювати проблеми і транспортні затори для киян. Ну, вже Рада як проголосувала, так проголосувала, що там скаржитися", - сказав Зеленський.

За його словами, оскільки на інавгурації буде багато іноземних гостей, то значну частину Києва буде перекрито. "Вибачте, будь ласка, вибачте всі, вибачте нас, вибачте Верховну Раду. Верховна Рада створила і зробила незручності нам, а ми, обіцяю, зробимо їм", - підсумував Зеленський.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...