У Верховній Раді поставили на голосування пропозицію висунути Зеленського на "Оскар" за "постановку" замаху на Шефіра, "слуги" розлючено тисли кноку "проти" (відео)

Верховна Рада не підтримала запит позафракційного народного депутата Гео Лероса до президента України Володимира Зеленського, у якому нардеп пропонував звернутися до Американської кіноакадемії стосовно вручення президентові премії “Оскар” за “замах, якого не було”, зазначають Патріоти України.

“Просив вручити “Оскар” Зеленському за інсинуацію замаху, але навіть “Слуги” не оцінили його нову постановку”, – написав нардеп Лерос на своїй сторінці у Facebook та опублікував відео голосування у ВРУ.

Варто зазначити, що у запиті не вказувалося, чи йшлося саме про “спецефекти” стосовно замаху на першого помічника президента Зеленського Сергія Шефіра, який стався 22 вересня під Києвом.

“Ставиться на відкрите поіменне голосування запиту Гео Лероса до президента України про клопотання перед Американською кіноакадемією про вручення премії Оскар Володимиру Зеленському за кращий сценарій та спецефекти у фільмі “Замах, якого не було – дивитися всім”, – озвучила запит віцеспікерка Олена Кондратюк.

“За” запит Лероса проголосували 35 народних депутатів. Проти виступив 171 парламентарій, ще 69 утримались.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...