"Верхи не можуть, низи не хочуть": Пономарьов розповів, чи підтримує російська еліта війну РФ проти України

Майже 90% російських еліт не сприймають і не підтримують війну в Україні. Таку думку висловив російський опозиційний політик, колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Найважливіше завдання на цьому етапі — щоб у Росії побачили альтернативу. Тому що колись Ленін мав визначення революційної ситуації: “Верхи не можуть, низи не хочуть”. Це все пам’ятають, але всі забули, що там є ще третя частина цього визначення революційної ситуації – наявність революційної альтернативи. Тобто наявність відповіді на запитання: якщо не Путін, то хто, якщо не Путін, то що", — зазначив Пономарьов.

За його словами, російська влада навіть більш опозиційно налаштована проти дій Путіна, ніж прості громадяни. "Рівень неприйняття війни, бойових дій — 90%”, — вважає політик.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...