"Это вопрос открытый, это торг. Но это уже очень сложный торг", - Радзіховський про майбутнє Донбасу

Питання долі "ДНР" і "ЛНР" після повного припинення бойових дій на Донбасі - питання торгу. "Це питання відкрите, це торг. Але це вже дуже складний торг", - сказав російський журналіст Леонід Радзіховський, повідомляють Патріоти України.

"Якби остаточно завмерло все і настала б повна, абсолютна тиша, то що буде далі з "ДНР" і "ЛНР"? Чи повернуться вони до складу України або будуть продовжувати існувати як невизнане королівство?" – запитав він.

У цьому контексті журналіст зауважив: незважаючи на всю неоднозначність ставлення до людей, що проживають на території цих "республік", мова йде про кілька мільйонів осіб, у яких "є своя думка і свої бажання". "Куди спрямовані ці бажання, мені зрозуміти складно", – додав він.

Радзіховський переконаний в тому, що необхідно змінювати риторику в діалозі з цими людьми. "Але що окрім зміни в словах може запропонувати Україна, не дуже зрозуміло. Що може запропонувати Росія, теж не дуже зрозуміло. Схоже, обіцянка давати паспорти так обіцянкою і залишилася. Ніяких великих подій з цього приводу не відбулося. Немає ані божевільних черг за паспортами, ані божевільного розкидання паспортів ", – констатував він. "Область ця зависла, як зависає комп'ютер", – резюмував журналіст.

Джерело: Обозреватель

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...