"Вернись, я все прощу": Богдан в інтерв'ю дав два сигнали Зеленському, - політолог Фесенко

Андрій Богдан в інтерв'ю Дмитру Гордону дав 2 яскравих сигнали Володимиру Зеленському. Саме через це можна вважати, що цей журналістський матеріал не фактологічний, а психологічний. Політолог Володимир Фесенко пояснив, що в його розумінні інтерв'ю з Богданом – це сигнал насамперед Зеленському, передають Патріоти України.

Фесенко назвав 2 головних сигнали від Андрія Богдана президенту.

► "Я проти Єрмака"

За словами Фесенка, ексочільник Офісу Президента хотів натякнути Зеленському, що він не проти нього, а проти Єрмака. "Це сигнал, що треба прибрати Єрмака. Це відновлення війни (між Єрмаком і Богданом – ред.) або переведення її у публічну площину", – наголосив Фесенко.

► "Я готовий повернутися"

Другий сигнал, який, як ствердив політолог, хотів донести Богдан – він готовий повернутися. "Це не можливість, це його бажання. Він готовий повернутися, але наразі такої можливості я не бачу", – пояснив Фесенко.

Політолог додав, що не побачив в інтерв'ю якихось електоральних мотивів, про які говорили деякі "слуги народу". "Я цього не побачив. Він хоче впливати на політику. Політика як наркотик, якщо ти вже скуштував цю солодку отруту, то відмовитись від неї дуже важко. Він хоче впливати на політичний процес, але збоку, публічно або через свої партнерські стосунки з різними людьми. Напряму – навряд чи. Я не думаю, що він буде балотуватися, але як консультант – повністю можливо", – підсумував експерт.

Джерело: 24 канал

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...