Версія "російський агент" отримала додаткове живлення: Спливли скандальні факти поведінки Трампа щодо отруєння агентами ГРУ Скрипалів

Данальд Трамп і Тереза МейПрезидент США Дональд Трамп у телефонній розмові влітку 2018 року з Терезою Мей, яка на той час займала пост прем'єра Великобританії, оскаржував причетність влади РФ до справи про отруєння ексспівробітника ГРУ Сергія Скрипаля, відкидаючи наявні докази британських спецслужб. Про це повідомляє Thе Washington Post із посиланням на анонімні джерела, зазначають Патріоти України.

"Він оскаржував висновок її розвідслужб про те, що влада Росії організувала спробу отруєння російського шпигуна на британській території", – пише газета.

При цьому журналісти навели дані про розмови голови Білого дому з іноземними лідерами.

"Трамп був абсолютно переконаний у тому, що з приводу отруєння були серйозні підстави для сумнівів", – заявило одне з джерел видання.

"Добрі 10 хвилин пішли на те, щоб Мей говорила про високу ймовірність (причетності влади РФ – Ред.), а також на відповіді Трампа, який заявляв, що він у цьому не впевнений", – наголосив він.

Незважаючи на це, як відомо, США все-таки ввели два раунди санкцій проти РФ у "справі Скрипалів".

Примітно, що американське видання The Washington Post входить до переліку ЗМІ США, яких Трамп звинувачує в публікації фейковий новин, брехливої інформації і в вигадуванні її джерел.

Відомо, що після публікації телефонної розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським, демократи звинуватили його в чиненні тиску на українського главу. Це і загострило інтерес ЗМІ до його розмов з іноземними лідерами.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...