"Весь фронт відступає, в них гаубиці - пів посадки підлітає": Окупант поскаржився на потужний натиск ЗСУ і розповів і про єдиний можливий порятунок (аудіо)

Збройні сили України щодня витісняють окупантів з нашої землі. Російські військові, які їхали сюди пройтись переможним маршем, усвідомлюють, що вони безсилі перед мужністю та професіоналізмом українських захисників, які до того ж бездоганно володіють сучасними видами озброєння, передають Патріоти України.

Про це свідчить нове перехоплення ГУР телефонної розмови російського контрактника зі своїм земляком. Росіянин, який приїхав на війну в Україні з Іркутська, розповідає про реальну ситуацію на фронті. Але кількість нецензурної лексики в його мові видає страх, який він відчуває, розуміючи різницю в якості двох армій.

"Відступаємо тут через день. Ні логістики, ні нічого нема, укропи *башать на**й. Вже кілометрів 15 віддали. Весь фронт назад відступає, хохли давлять, пи**ять на**й. Арта там, авіація *башить", – розповів окупант. Він також скаржиться, що українські військові добріче дають їм "прикурити". Окупант також із заздрістю говорить про озброєння української армії та злагоджені дії і скаржиться на брак зброї в російській армії.

Росіянин розповів, що ЗСУ практично не дають їм підвести голову. "Нам не дають башку підняти вони **ярять зі всього – танки, гради, урагани, літаки, вертольоти, міномети, гаубиці – зі всього. Гаубиці у них *башать так, що пів лісопосадки підлітає", – скаржиться російський контрактник. Окупант зізнається, що російські солдати не витримують артилерійських обстрілів ЗСУ і по всьому фронту в паніці тікають, кидаючи зброю.

Увага! Нецензурна лексика!

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...