Весь російський ВПК має палати до Сахаліну: Братчук висловився про знищення літаків Су-34

Періодичне знищення винищувачів та бомбардувальників Су-24, Су-30 та Су-34 є потужним ударом по ворогу, адже поновити авіапарк таких складних літаків в умовах технологічних санкцій дуже важко. А ще це величезний моральний удар по російському ВПК, адже тепер агресор знає, що навіть у Челябінську "є наші люди". Про це в інтерв'ю Фокусу заявив речник української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук, передають Патріоти України.

"Я взагалі прихильник того, що весь російський ВПК має палати від українських кордонів до кордону Сахаліну, — зазначає військовий. — Навіть це незначні електропідстанції чи дрібне обладнання має горіти й винищуватись, адже все це впливає на логістику та моральний стан ворога".

Звичайно, літаки Су-34 є великою загрозою для ЗСУ на Півдні, тому що саме вони наносили удари по лівому берегу, зазначає Сергій Братчук. За останній час вдалось знищити п'ять таких літаків, що прирівнюються за втратами до танкової бригади.

Водночас в окупованому Криму багато військових аеродромів, по яких треба наносити ракетні удари, адже там ворог обов'язково зосередить свої сили, каже речник добровольців. І в цьому може суттєво допомогти саме партизанський рух.

"Робота кримського підпілля "Атеш" яскраво демонструє, що Україна не пішла з Криму, — акцентує Сергій Братчук. — Мало того, українські партизани дійшли вже до Челябінська".

Але, за словами речника добровольчої армії "Південь", не треба сподіватись, що через роботу партизанів чи якісь диверсії, чи наслідку українських ударів по інфраструктурі у Росії розпочнеться якась революція. Сергій Братчук вважає, що переконувати рабів у неправоті свого власника, що їх годує — дурна справа. Нам треба своє робити й бити саме по ВПК, логістиці та військових об'єктах послабляючи окупантів.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...