Весільний прийом герцогів Кембриджських: Які слова принца Гаррі довели Кейт Міддлтон до сліз

Письменниця Кеті Ніколл розповіла про промову Гаррі на весільному прийомі герцогів Кембриджських. Принц Гаррі, який зараз живе в Санта-Барбарі з дружиною Меган Маркл і їх маленьким сином Арчі, змусив Кейт Міддлтон плакати на її весіллі з принцом Вільямом у 2011 році. Про це повідомляє The Mirror, передають Патріоти України.

Як відомо, Гаррі виступив на королівському весіллі боярином. Письменниця Кеті Ніколл в біографії «Harry: Life, Loss, and Love» докладно розповіла про промову Гаррі на весільному прийомі герцогів Кембриджських. Цікаво, що писати привітання для брата Гаррі допомагала Челсі Дейві. Дівчина попросила прибрати з тексту слова «про вбивчі ноги нареченої», які могли збентежити Кейт. Гаррі та Челсі зустрічалися протягом семи років. «Життя королівської нареченої було не для неї, і вона сказала Гаррі, що ніколи не зможе піти на жертви, на які погодилася Кейт», — повідомило джерело.

«Вільям не був романтиком до зустрічі з Кетрін. Я зрозумів, наскільки серйозні їхні стосунки, коли раптом почув, як брат воркує з нею по телефону», — передає слова герцога Сассекського письменниця. «Це було ніжно, весело та сильно зворушило Вільяма. Кейт навіть заплакала, коли Гаррі зізнався, що їхні стосунки з Вільямом для нього завжди будуть прикладом», — каже Ніколл.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...