"Вгляд с Банковой". Юлія Мендель вирішила запустити власне телешоу

Прес-секретар президента Юлія Мендель анонсувала пілотний випуск власного щотижневого телешоу Погляд з Банкової. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 15 березня, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні, о 19:30 для підписників телеканалу Дом к YouTube — пілотний випуск про дезінформацію і соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії. Враховуйте — відповідаю на питання!", — написала Мендель.

Як розповів канал Дом, під час свого шоу спікер глави держави буде коментувати «актуальні події, ділиться своїми висновками про те, що відбувається, робити прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу».


У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...