Від авторів "Взяти Київ за три дні": Скабєєва заявила, що для армії РФ зараз головне завдання - не втратити Херсон (відео)

Російські пропагандисти продовжують готувати громадян своєї країни до чергового "жесту доброї волі" окупаційної армії РФ. Так, одна з головних рупорів Кремля Ольга Скабєєва заявила, що головне завдання військ Росії зараз - не втратити Херсон, передають Патріоти України.

Про це вона сказала в ефірі ток-шоу "60 минут", яке веде на телеканалі "Россия-1" разом із чоловіком-пропагандистом Євгеном Поповим, у п'ятницю, 21 жовтня.

Також Скабєєва зазначила, що окупанти спочатку мають "закріпитися в Артемівську" (у Бахмуті на Донеччині – Ред.), а лише потім можна говорити про плани щодо захоплення інших українських міст.

"Усі принади від взяття Одеси нам відомі, як відомі всі принади від взяття Києва або хоча б навіть Миколаєва...Звісно, звільнення (поспішила виправитися пропагандистка – Ред.). Нам би для початку не втратити хоча б Херсон", – сказала Скабєєва.

Раніше пропагандистка вже змінювала свою риторику після поразки путінських військ на Харківщині. Вона заговорила про те, що країни, які підтримують Київ, мають сильну зброю та ефективну тактику.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...