Від деяких екіпажів лишається тільки попіл: У Генштабі ЗСУ окупантам порадили здаватися, поки не пізно (фото)

Російських загарбників в Україні чекає лише смерть. За умови, що вони не здадуться в полон. Хоча деколи й ховати немає чого. Фотографії того, що залишається від росіян після зустрічі з українською армією, опублікував Генштаб ЗСУ. На них – знищена російська техніка, передають Патріоти України.

"Російські окупанти, чи в силу відчуття "вєлікодєржавності" чи в силу недолугості, не розуміють, що захоплюючи чужу землю, вони будуть гинути. Від деяких екіпажів залишається тільки попіл, навіть хоронити нічого. Деяким загарбникам "щастить" залишитися цілим... але мертвим", – підписали фотографії у Генштабі.

На фотографіях вщент спаленою російської техніки видно лише її каркаси. В живих після такого не залишається ніхто – лише попіл.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...